Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Metsätankki 210 L + Panssari

Valtra N1, HiTech, Advance

JAKE Metsätankki 210 L + Panssari asennetaan Valtran alkuperäisen muovisen tai teräksisen polttoainetankin tilalle. JAKE Metsätankki + Panssari sisältää kaksi panssaroitua polttoainetankkia, alustan pohjapanssarin, panssaroidun akkukotelon ja panssaroidun työkalulaatikon. Akkukotelo ja työkalulaatikko ovat myös lukittavia.

JAKE Metsätankki + Panssari ei edellytä JAKE Apurungon olemassa oloa kuten muut JAKE Pohjapanssarit, mutta JAKE TuppisovitteetEtunostolaitteet, jne. ovat luonnollisesti yhteensopivia JAKE Metsätankin kanssa.

JAKE Metsätankin polttoainetilavuus on 210 litraa ja Valtran alkuperäinen polttoainemittari näyttää oikeita lukemia myös JAKE Metsätankin kanssa. JAKE Metsätankin toimitus sisältää uudet, erityisesti metsäkäyttöön suunnitellut portaat traktorin molemmille puolille. JAKE Metsätankki on saatavana myös traktoriin jossa on etukuormain, etunostolaite, etuakselin jousitus, ohjaamon jousitus ja/tai paineilmalaite. JAKE Metsätankilla alustan muoto ilman ylimääräisiä ulokkeita sopii maastokäyttöön erinomaisesti. Myös maavara on paras mahdollinen. JAKE Metsätankin panssarointi voidaan täydentää JAKE Moottorin Panssarilla ja JAKE Takapanssarilla.

JAKE Metsätankki + Panssari, Valtra N1, esite (pdf)
JAKE Metsätankki + Panssari, räjäytyskuva (pdf)
JAKE Metsätankki Valtra N1, kuvapankki