Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Pohjapanssari JPPT2

Valtra T0/T1 Classic, HiTech, Advance, jossa on lisäpolttoainetankki ja/tai muovinen akkukotelo

JAKE Pohjapanssari Valtra T0/T1-sarjan traktoriin silloin kun traktorin varusteena on muovinen akkukotelo ohjaamon alla oikealla ja muovinen lisäpolttoainetankki ohjaamon alla vasemmalla puolella. Traktori voi olla varustettu myös paineilmalaitteella. Pohjapanssari suojaa hytin alustan sekä apurungon yläpinnan ja ohjaamon välisen osan. Myös lisäpolttoainetankki, akkukotelo ja mahdollinen paineilmalaite on täysin suojattu. Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu, vaan JAKE Moottorin Panssari on tarvittaessa tilattava erikseen. Moottorin Panssaria ei kuitenkaan tarvita jos traktorissa on etuakselin jousitus. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta.

JAKE Pohjapanssari + Apurunko JPPT2, räjäytyskuva (pdf)

jake-pans-valtra-m-tankkimalli-2.jpg

jake-pans-valtra-m-tankkimalli-3_version.jpg


JAKE Pohjapanssari JPPT2

Valtra T0/T1 Classic, HiTech, Advance, jossa on
muovinen akkukotelo mutta ei lisäpolttoainetankkia

JAKE Pohjapanssari Valtra T0/T1-sarjan traktoriin silloin kun traktorin varusteena on muovinen akkukotelo ohjaamon alla oikealla mutta ei lisäpolttoainetankkia ohjaamon alla vasemmalla puolella. Traktori voi olla varustettu myös paineilmalaitteella. Pohjapanssari suojaa hytin alustan sekä apurungon yläpinnan ja ohjaamon välisen osan. Myös akkukotelo ja mahdollinen paineilmalaite on täysin suojattu. Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu, vaan JAKE Moottorin Panssari on tarvittaessa tilattava erikseen. Moottorin Panssaria ei kuitenkaan tarvita jos traktorissa on etuakselin jousitus. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta. Pohjapanssarin kiinnitys tapahtuu JAKE Apurunkoon.

jake-pans-valtra-t-notanks-butbatbox-1.jpg

jake-pans-valtra-t-notanks-butbatbox-2.jpg


JAKE Pohjapanssari JPPT1

Valtra T0/T1 Classic, HiTech, Advance, jossa
ei ole akkukoteloa eikä lisäpolttoainetankkia

JAKE Pohjapanssari Valtra T0/T1-sarjan traktoriin silloin kun traktorissa ei ole lisäpolttoainetankkia ohjaamon alla vasemmalla eikä akkukoteloa ohjaamon alla oikealla puolella. Pohjapanssari suojaa hytin alustan sekä apurungon yläpinnan ja ohjaamon välisen osan. Traktori voi olla varustettu myös paineilmalaitteella, jolloin sekin on suojattu. Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu, vaan JAKE Moottorin Panssari on tarvittaessa tilattava erikseen. Moottorin Panssaria ei kuitenkaan tarvita jos traktorissa on etuakselin jousitus. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta. Pohjapanssarin kiinnitys tapahtuu JAKE Apurunkoon.

JAKE Pohjapanssari + Apurunko JPPT1-AR, räjäytyskuva (pdf)

jake-pans-mezzo-notanks-3.jpg

jake-pans-valtra-t-notanks-0.jpg


JAKE Moottorin Panssari JMP

Valtra T0/T1 Classic, HiTech, Advance

JAKE Moottorin Panssari (JMP) Valtra T0/T1-sarjan traktoriin, jossa ei ole etuakselin jousitusta. JAKE Moottorin Panssari suojaa moottorin alustan, öljypohjan ja etuvedon kardaanin. Moottorin Panssarin kiinnitys tapahtuu traktorin runkoon.

t173h_jmp_1.jpg

t173h_jmp_2.jpg