Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Metsätankki + Panssari

JAKE Metsätankki + Panssari tekee traktorista ammattimaiseen metsäkäyttöön soveltuvan koneen. JAKE Metsä-tankki + Panssari antaa parhaan mahdollisen maavaran sekä alustan muodon ja on saatavana Valtra N1, N2, N3, N4 ja N5 malleihin.

JAKE Metsätankki + Panssari asennetaan alkuperäisen polttoainetankin tilalle.  JAKE Metsätankki + Panssari sisältää, traktorimallista riippuen, yhden tai kaksi panssaroitua terästankkia, mahdollisen ureasäiliön panssaroinnin, alustan pohjapanssarin, panssaroidun akkukotelon ja panssaroidun työkalulaatikon (ei N4/N5). Akkukotelo ja työkalulaatikko ovat myös lukittavia. JAKE Metsätankki + Panssari ei edellytä JAKE Apurungon olemassa oloa kuten muut JAKE Pohjapanssarit, mutta luonnollisesti JAKE Sovitteet ja JAKE Etunostolaitteet ovat yhteensopivia JAKE Metsätankin kanssa.

Valtran alkuperäinen polttoainemittari näyttää oikeita lukemia myös JAKE Metsät-ankin kanssa. JAKE Metsätankki sisältää uudet, metsäkäyttöön suunnitellut por-taat. JAKE Metsätankki on saatavana myös traktoriin jossa on etukuormain, etunostolaite, etuakselin jousitus, ohjaamon jousitus ja/tai paineilmalaite. JAKE Metsätankilla alustan muoto ilman ylimääräisiä ulokkeita sopii maastokäyttöön erinomaisesti. Myös maavara on paras mahdollinen. JAKE Metsätankin panssarointi voidaan täydentää JAKE Moottorin Panssarilla, joka suojaa moottorin alustan ja etuvedon kardaanin, sekä JAKE Takapanssarilla, joka ohjaa risut traktorin alle peruutettaessa ja on suunniteltu pääasiassa harvesterikäyttöön.

Valtra N4/N5
Valtra N3 HiTech

Valtra N3 Versu/Direct
Valtra N2 Versu/Direct
Valtra N1 HiTech/Advance

JAKE Metsätankki + Panssari, esite (pdf)
JAKE Metsätankki + Panssari, kuvapankki
JAKE Metsätankki vs. JAKE Panssari Vertailu, N3 (pdf)


jake_forest_tank_armour_n101-141.jpg