Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Metsätankki + Panssari

Valtra N4/N5

JAKE Metsätankki + Panssari asennetaan Valtra N4/N5-sarjan alkuperäisen muovisen polttoainetankin tilalle. JAKE Metsätankki + Panssari sisältää panssaroidun polttoainetankin, ruostumattoman ureasäiliön, panssaroinnin traktorin oikealle puolelle ja akkukotelolle sekä alustan pohjapanssarin. 

JAKE Metsätankki + Panssari ei edellytä JAKE Apurungon olemassa oloa kuten muut JAKE Pohjapanssarit, mutta luonnollisesti JAKE Tuppisovitteet, JAKE Etunostolaitteet, jne. ovat yhteensopivia JAKE Metsätankin kanssa.

JAKE Metsätankin polttoainetilavuus on 255 litraa plus 31 litraa AdBlue (N4 MR19 ja N5) tai 218 litraa plus 28 litraa AdBlue (N4 MR18) ja toimitus sisältää uudet, erityisesti metsäkäyttöön suunnitellut portaat traktorin molemmille puolille. JAKE Metsätankki on saatavana myös traktoriin jossa on etukuormain, etunostolaite, etuakselin jousitus, ohjaamon jousitus ja/tai paineilmalaite. JAKE Metsätankilla alustan muoto ilman ylimääräisiä ulokkeita sopii maastokäyttöön erinomaisesti. Myös maavara on paras mahdollinen. JAKE Metsätankin panssarointi täydennetään JAKE Moottorin Panssarilla, joka on tilattava Metsätankin kanssa.

JAKE Metsätankki JTANKN4, pa-mittarin anturin asennusohje (pdf)
JAKE Metsätankki Valtra N4 HiTech, kuvapankki

JAKE_Forest_Tank_Valtra_N4_1.JPG

JAKE_Forest_Tank_Valtra_N4_2.JPG

JAKE_Forest_Tank_Valtra_N4_3.JPG

JAKE_Forest_Tank_Valtra_N4_4.JPG

JAKE_Forest_Tank_Valtra_N4_5.JPG