Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Pohjapanssari JPPT2

Valtra M-sarja, jossa lisäpolttoainetankki
ja/tai muovinen akkukotelo

JAKE Pohjapanssari Valtra M-sarjan traktoriin silloin kun traktorin varusteena on muovinen akkukotelo ohjaamon alla oikealla ja muovinen lisäpolttoainetankki ohjaamon alla vasemmalla puolella. Traktori voi olla varustettu myös paineilmalaitteella. Pohjapanssari suojaa hytin alustan sekä apurungon yläpinnan ja ohjaamon välisen osan. Myös lisäpolttoainetankki, akkukotelo ja mahdollinen paineilmalaite on täysin suojattu. Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta. Panssarin kiinnitys tapahtuu JAKE Apurunkoon.

jake-pans-valtra-m-tankkimalli-2.jpg

jake-pans-valtra-m-tankkimalli-3_version.jpg


JAKE Pohjapanssari JPPT2

Valtra M-sarja, jossa on akkukotelo
mutta ei lisäpolttoainetankkia

JAKE Pohjapanssari Valtra M-sarjan traktoriin silloin kun traktorin varusteena on muovinen akkukotelo ohjaamon alla oikealla mutta ei lisäpolttoainetankkia ohjaamon alla vasemmalla puolella. Traktori voi olla varustettu myös paineilmalaitteella. Pohjapanssari suojaa hytin alustan sekä apurungon yläpinnan ja ohjaamon välisen osan. Myös akkukotelo ja mahdollinen paineilmalaite on täysin suojattu. Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta. Panssarin kiinnitys tapahtuu JAKE Apurunkoon.

jake-pans-valtra-t-notanks-butbatbox-1.jpg

jake-pans-valtra-t-notanks-butbatbox-2.jpg


JAKE Pohjapanssari JPPT1

Valtra M-sarja, jossa ei ole akkukoteloa
eikä muovista lisäpolttoainetankkia

JAKE Pohjapanssari Valtra M-sarjan traktoriin silloin kun traktorissa ei ole lisäpolttoainetankkia ohjaamon alla vasemmalla eikä akkukoteloa ohjaamon alla oikealla puolella. Pohjapanssari suojaa hytin alustan sekä apurungon yläpinnan ja ohjaamon välisen osan. Traktori voi olla varustettuna myös paineilmalaitteella, jolloin sekin on suojattu. Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta. Panssarin kiinnitys tapahtuu JAKE Apurunkoon.

JAKE Pohjapanssari + Apurunko JPPT1-AR, räjäytyskuva (pdf)

jake-pans-mezzo-notanks-3.jpg

jake-pans-valtra-t-notanks-0.jpg