Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Metsätankki 167 L + Panssari

Valtra N3, Versu, Direct

JAKE Metsätankki 167 L + Panssari asennetaan Valtran alkuperäisen muovisen tai teräksisen polttoainetankin tilalle. JAKE Metsätankki + Panssari sisältää panssaroidun polttoainetankin, ureasäiliön panssaroinnin, panssaroinnin traktorin oikealle puolelle, alustan pohjapanssarin, panssaroidun akkukotelon ja panssaroidun työkalulaatikon. Akkukotelo ja työkalulaatikko ovat myös lukittavia.

JAKE Metsätankki + Panssari ei edellytä JAKE Apurungon olemassa oloa kuten muut JAKE Pohjapanssarit, mutta luonnollisesti JAKE Tuppisovitteet, JAKE Etunostolaitteet, jne. ovat yhteensopivia JAKE Metsätankin kanssa.

JAKE Metsätankin polttoainetilavuus on 167 litraa ja Valtran alkuperäinen polttoainemittari näyttää oikeita lukemia myös JAKE Metsätankin kanssa. JAKE Metsätankin toimitus sisältää uudet, erityisesti metsäkäyttöön suunnitellut portaat traktorin molemmille puolille. JAKE Metsätankki on saatavana myös traktoriin jossa on etukuormain, etunostolaite, etuakselin jousitus, ohjaamon jousitus ja/tai paineilmalaite. JAKE Metsätankilla alustan muoto ilman ylimääräisiä ulokkeita sopii maastokäyttöön erinomaisesti. Myös maavara on paras mahdollinen. JAKE Metsätankin panssarointi voidaan täydentää JAKE Moottorin Panssarilla ja JAKE Takapanssarilla.

JAKE Metsätankki JTANKN2, Asennusohje (pdf)
JAKE Metsätankki JTANKN2, pa-mittarin anturin asennusohje (pdf)
JAKE Metsätankki Valtra N3 Versu/Direct, kuvapankki
JAKE Metsätankki vs. JAKE Panssari Vertailu, N3 (pdf)

jtank-n2_for_valtra_n3v-n3d_3.jpg

jtank-n2_for_valtra_n3v-n3d_11.jpg