Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share | |JAKE Facebook

JAKE Pohjapanssari JPPT2

Valtra N1 HiTech + Advance
kun muovinen pa-tankki

JAKE Pohjapanssari (JPPT2) Valtra N1-sarjan traktoriin silloin kun traktorissa on alkuperäinen muovinen polttoainetankki. JAKE Pohjapanssari (JPPT2) suojaa ohjaamon alustan, polttoainetankin ja mahdolliset paineilmalaitteet. Pohjapanssari kiinnitetään JAKE Apurunkoon, joten ellei koneessa ole JAKE Tuppisovitetta tai JAKE Etunostolaitetta, niin Panssari on tilattava Apurungon kera (JPPT2AR). Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu, vaan JAKE Moottorin Panssari (JMP) on tarvittaessa tilattava erikseen. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta.

JAKE Pohjapanssari + Apurunko JPPT2-AR, räjäytyskuva (pdf)
JAKE Pohjapanssari + Apurunko JTTP2-AR kun etukuormain, räjäytyskuva (pdf)

jake-pans_n-ser_plast-tank-1.jpg

jake-pans_n-ser_plast-tank-2.jpg


JAKE Pohjapanssari JPPT1

Valtra N1 HiTech + Advance
kun teräksinen pa-tankki

JAKE Pohjapanssari (JPPT1) Valtra N1-sarjan traktoriin silloin kun traktorissa on teräksinen polttoainetankki. JAKE Pohjapanssari (JPPT1) suojaa ohjaamon alustan, polttoainetankin ja rungon välin sekä mahdolliset paineilmalaitteet. Pohjapanssari kiinnitetään JAKE Apurunkoon, joten ellei koneessa ole JAKE Tuppisovitetta tai JAKE Etunostolaitetta, niin Panssari on tilattava Apurungon kera (JPPT1AR). Moottorin alle Pohjapanssari ei ulotu, vaan JAKE Moottorin Panssari (JMP) on tarvittaessa tilattava erikseen. Etukuormain tai etunostolaite ei estä Panssareiden eikä Apurungon asennusta.

jake-pans_n-ser_steeltank-2.jpg

jake-pans_n-ser_steeltank-1.jpg


JAKE Moottorin Panssari JMP

Valtra N1 HiTech + Advance

JAKE Moottorin Panssari (JMP) Valtra N1-sarjan traktoriin suojaa moottorin alustan, öljypohjan ja etuvedon kardaanin. JAKE Moottorin Panssarin kiinnitys tapahtuu, traktorin varusteista riippuen, joko traktorin runkoon tai JAKE Apurunkoon.

jake_engine_armour_jmp-n_valtra_n-series_1.jpg

jake_engine_armour_jmp-n_valtra_n-series_2.jpg