Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Etukuormaimella varustettu Valtra,
vm. >2001

Mezzo/HiTech Valtra/Ålö-etukuormaimella

jake_mezzo_valtra-ek1024_x_768.jpg

Valtra/Ålö 960 mallista alkaen JAKEn apurungon yhdistäminen etukuormaimen sovitteisiin voidaan tehdä ruuviliitoksella hitsaamisen sijasta. Irroita etukuormaimen taka-akselille menevä tukirauta ja asenna sen tilalle JAKEn Apurunko.


M- ja T-sarja Valtra/Ålö-etukuormaimella kun traktorissa on muovinen lisäpolttoainetankki ja/tai muovinen akkukotelo

jake_t170_tank_ek_1.jpg

jake_t190_alo960-2_1024_x_768.jpg

Valtra/Ålö 960 mallista alkaen JAKEn apurungon yhdistäminen etukuormaimen sovitteisiin voidaan tehdä ruuviliitoksella hitsaamisen sijasta. Irroita etukuormaimen taka-akselille menevä tukirauta ja asenna sen tilalle JAKEn Apurunko.


M- ja T-sarja Isme-etukuormaimella kun traktorissa on muovinen lisäpolttoainetankki ja/tai muovinen akkukotelo

Tulostettava asennusohje (pdf)

t191a__isme_ek-liitos_09a.jpg

t191a__isme_ek-liitos_08a.jpg

Irroita etukuormaimen taka-akselille menevä tukirauta katkaisemalla se etukuormaimen pystytolppien juuresta (mitta 40 mm kuvassa). Hitsaa JAKEn mukana toimitettu laippa (kuvassa ylimmäinen laippa) etukuormaimen pystylevyyn. Käytä asemointiin JAKEn apurunkoa ja JAKEn mukana toimitettua poikittaislevyä (kuvassa keskimmäinen levy).


M- ja T-sarja Valtra/Ålö-etukuormaimella kun traktorissa ei ole muovista lisäpolttoainetankkia eikä muovista akkukoteloa

jake_t190_alo960-3_1024_x_768.jpg

Valtra/Ålö 960 mallista alkaen JAKEn apurungon yhdistäminen etukuormaimen sovitteisiin voidaan tehdä ruuviliitoksella hitsaamisen sijasta. Irroita etukuormaimen taka-akselille menevä tukirauta ja asenna sen tilalle JAKEn Apurunko.


A-sarja Valtra/Ålö-etukuormaimella

jake_valta-a_alo-ek1024_x_768.jpg

JAKEn apurungon yhdistäminen Valtra/Ålö-etukuormaimen sovitteisiin voidaan tehdä ruuviliitoksella. Kuvan keskellä näkyvä ylempi vaakalevy on kuitenkin hitsattava JAKEn apurunkoon asennusvaiheessa.